TAWAU - PAPAR - KK

Penat....!!! so lama la x update blog ini... sebenarnya 2 hari lepas baru balik dari KK sbb ada resepsi kawin kat sana... ari tu dah kat Tawau, pastu kt Papar plak...

So.. the timeline was like this~~~~~~~

11062009 - THURS

- hari ni konvoi gi Papar with family.. so seawal pukul 7pg mandi dan makan and then jam 10 jalan..... tp di sebabkan teda tempat sda.. so aku & sorang adik aku naik flight.. hihihi.. terlepas azab duduk dalam kereta 8jam. baik naik flight.. 4ominit dah sampai.. huhuhu..



- flight ktaorg pukul 5ptg... smpi kat KK jam 5:40ptg... smpi jek kat KK trus tepon family tanya dorg kt mana?? dalam sejam lagi smpi kot katanya.. so dalam jam 7:30pm tu kmi family smpi kat KK setelah hampir 8jam driving..huhuhu

- pastu ktaorg semua drive g Papar, dalam 40minit dah smpi..~~~


12062009 - FRI


- ari ni plak turun KK.. shopping katanya.. but not me... harus lah aunty2 yg shopping kain2.. dari Gulati's ke Euromoda ke Jakel... wahwahwahwah2.. yg mangsa mengangkat kain2 itu.. AKU la..hahahahahaha!!!


{ EUROmoda 1B }

- huhuhu.. x sempat pun mau shopping.. x da masa...

- sbb x sempat nak shopping, mlm lebih kurang jam8mlm, aku & adik aku turun KK drive, beli baju.. sbb bru lah aku sedar aku x bw byk baju.. hehehehe... pastu jumpa kwan aku kat CP and then abis jek 'shopping' trus ktaorg tgk late nite movie...DRAG http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=7973424875917764239ME TO HELL.. fuh!! crita ni mmg seram giler~~ TRAUMA aku.. hahahahahahaha!!!



{ sebelum masok... }



13062009 - SAT


- seawal jam 6pg bangun.. dan siap2.. sbb ari ni majlis sanding kakak aku kat Papar... smpi la ke malam... meriah sungguh dgn dua pelamin sekali... huhuhu



- malam tu, packing brg sbb esok nak balik...


14062009 - SUN


- so, hari ni sepatutnya aku dah balik tawau dah.. tp last2 aku ngn dua org adik aku x jadik ikut balik.. ktorg ikut my dad gi KK...

- dalam tghari camtu ktaorg turun KK dan checkin kt Hyatt... petang tu.. apa lagi trus aku serang shopping comlplex.. balas dendam tak dapat shopping ari tu...hahahahahahaa!!!



{ makan kt GracePoint }


{ lama nya makanan smpai...~~ }


{ taraaaa~~ }

15062009 - MON


- ari ni my dad gi KL.. so aku ngn 2org adik aku duk kat hotel...

- tghari tu kakak aku ngn husband dia turun dari Papar dan mengajak keluar.. aku trus la mencadangkan ke 1B ... tgk2 brg... shop2 sikit dan tgk wayang... ktaorg tgk Night at the Museum 2 kat GSC,1B... filem ni ok la... tp x seberapa-nak-best sgt... hihihihi...




{ seen it all.. }


{ snap..snap.. }


{ sport store...end up buying a shirt here.. }

- pastu ktaorg gi makan kejap and then pulang hotel..


16062009 - TUES



- hari ni kakak aku konvo tuk IPGM SABAH kat Sutera Harbour KK... so kmi semua gi sana.. majlis mula jam 8pagi smpi la tghari.. di sebabkan kelaparan.. x sempat pun mau sesi gambar mengambar..trus gi carik makan.. lapar siot!!!


{ lobby hotel.. }



{ penang restaurant at warisan square }

- petang tu plak, ktaorg gi jalan2 lagi... hehehe.. so apa lagi.. singgah kat Centre Point.. trus aku berabis ni shopping...pas tu teda apa mau di buat..tgk wayang la..kali ni kmi tgk Jangan Pandang Belakang Congkak.. ingat best..sekalinya..alahai!! tertidur2 aku dalam panggung menengoknya.. booooringgg~~



- malam plak, kmi semua gi 1B.. aku shopping lagik.. kali ni aku rembat dua t-shirt Quiksliver.. ahahahahaha....~~ dan hasilnya~~~~~~~~~~~~~~~



{ end-up buying a CAP, and two shirts }


{ seharian... }


- pastu.. aku separate ngn family aku dan kuar plak jenjalan ngn kwn2 aku..


17062009 - WED


{ menunggu org jemput.. ahaks.. }

- rasanya hmpir seminggu dah ktaorg kt KK.. so ari ni ktaorg balik tawau.. flight pukul 4ptg..


{ balik dah~~~~~~~~~~~~}



- smpi jak kt tawau pukul 5ptg...



P.S : P3n4t... tpi ENJOY~~!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "TAWAU - PAPAR - KK"

  1. rizz says:
    June 19, 2009 at 2:29 PM

    wahh wayg slalu yerr winn hehe sopink lg clustt

  2. miss lolly a.k.a luvfareda says:
    June 20, 2009 at 1:12 AM

    wowwww. manyaknya bejalan win!

Related Posts with Thumbnails