MOGOK AIR @UMSKAL~~


02.MARCH.2010 - TUESDAY






* Bgn pagi2 di kejutkan ngan kwn aku yg telefon dr UMSKAL bgtau yg semua student buat demo aka mogok xda air.. WOW!! ari ni dlm sejarah tu... time aku study dulu pun xda la jadi smpi mcm ni.. mesti kering-kontang air di UMSKAL tu...





* Kononnya, HEP tidak memainkan peranan dlm permasalahan sebegini .. ermm.. adakah kelemahan dr segi pentadbiran atau " ADA UDANG DI SEBALIK BATU " ?? hurmm..




* The pic ;









[ BERANI!!! ]












[ PERHIMPUNAN MAHASISWA UMSKAL!! ]








P.S : Nasib la zaman ktaorg x pernah kena camni...~~ aiyooo!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "MOGOK AIR @UMSKAL~~"

  1. ♥CIK SHA♥ says:
    March 3, 2010 at 1:20 AM

    wahhh..biar betul!!!!!

    time kita dulu nda pernah pun mcm ni kan win???

    dast ba junior2 kita ni..hahaha..

  2. we~win says:
    March 3, 2010 at 7:27 AM

    ye kan?

    dulu2 kita pasrah jek kalau xda air.. huhu..

    skrg bdk junior dah makin berani menegakkan keadilan..chewah..

  3. Niza says:
    March 3, 2010 at 9:16 AM

    wah..hebat...bila pelajar sdh buat mogok, baru la diorg mo buat tindakan...

Related Posts with Thumbnails