It's All About Memories..




Sedar tak sedar,dah 3-taun aku menghambakan diri sebagai mahasiswa dan dalam menjalani kehidupan sbg 'anak-kampus' tentu byk memori suka-duka di kumpul....
Memori yg paling tak-boleh-lupa ialah bertemu ngn kengkawan yg sekepala,berkongsi kisah2 gembira walaupun kadang2 timbul salah-faham antara satu sama lain..well,what can i say,kita semua manusia,kadang2 ada x puas hati,walaubagaimanapun,bak kata pepatah "Air di cincang takkan putus'.....
Setiap pertemuan pasti akan berakhir dengan perpisahan...bila dah makan-tidur-belajar sama2,dah mcm keluarga sendiri...perpisahan adalah satu masa sukar untuk diluahkan...
Apa2 pun,untuk kengkawan semua,setiap memori yang kita lalui bersama takkan aku lupakan,dan harap korang tak lupakan aku jugak k....miss u all....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "It's All About Memories.."

  1. riastria says:
    November 28, 2008 at 11:09 PM

    setiap pertemuan pasti ada perpisahan ..

  2. danielle says:
    December 3, 2008 at 11:11 PM

    wiwin...at last n finally u da ada blog! n i lyke...hope u can share anything wit us...i`m glad...so glad...i oweyz miz u, pas neh..spt yg i ckp..xderlar nak hapdtae pasal fashion n seangkatan denganya...

Related Posts with Thumbnails