TWILIGHT SAGA : NEW MOON REVIEW


[ POSTER~! ]



Hola.. Hola.. Entry ni nak bercerita sket pasal NEW MOON .. wahahaha.. best sesangat.. mcm2 emosi la bila tgk citer ni .. emo pon ada .. geram pon ada .. benci pon ada .. ahaks!!

Mula2 citer ni, di paparkan macamana c edward tu nak membunuhkan dirinya dr menjadi vampire.. pastu citer mula dari birthday c bella, dan dia pun mendapat surprise dr c edward iaitu, dia akan tinggalkan bella, sbb x mau membahayakan c bella lagi... sedih la time ni.. huhuhu..


[ " Bella , i had to leave you .. " ]



[ " Forget Edward , Bella .. " ]


Bella pon menjadi tak tentu arah selepas di tinggalkan.. naseb la ada c 'hunky' Jacob,yg merupakan 'werewolf', yg ala2 mengubat kesedihan c bella ni.. *suker la* .. Plot filem ni mencapai klimaks bila Alice, adik edward bgtau yg c edward nak membunoh diri dalam satu upacara.. haaaaaa!! masa ni la..... suspen sangat2!!!! Jeng..Jeng... adakah c edward akan mati??? Tengok jgn tak tengok.. memang berbaloi2...



[ The Cullen's ]



[ On Bella's Birthday Party @Cullen's Residence .. Jasper almost killed her! I mean.. sucked her blood ]



[ Bella almost killed by Laurent.. *sengal je 'vampire' ni* ]



[ The Hunkylicious Werewolves ]



[ Victoria.. Bad-Vampire .. * bila la dia ni nak mati agaknya.. !!* ]



[ " Back-off.. u don't have to do this, Edward ... " *romantik giler time ni.. Bella cuba menyelamatkan Edward* ]



P.S : Ending dia gantung la... dgr2 ada susulan lagi.. *ECLIPSE* !!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "TWILIGHT SAGA : NEW MOON REVIEW"

  1. Niza says:
    November 28, 2009 at 9:12 AM

    ko tgk sdh cita ni? d mn? aduina...aku mo donlot tp kualiti nda bagus...

Related Posts with Thumbnails