*Sinopsis RAYA*


27.11.09


~ Yeay... raya lagik! tp kali ni raya qurban plak.. so mcm biasalh solat di pagi raya.. kt masjid kmpung saja..










~ Mcm rutin hari raya puasa jugk.. pegi kubur n then ziarah-menziarah sanak saudara & rakan taulan ..


28.11.09


~ Hari ni pulak gi rumah kawan kakak aku.. katanyer ada makan2.. ( wah! cepat jak kan kalau makan.. ) ..

~ Jadik, aku, kakak aku, umik & arni menyerbu ke rumah 'mangsa' .. ahaks...

~ Sempat lagik ni mintak rambutan.. berbuah 'anggun' di pokoknya itu! hahaha ..





~ Malam pulak, aku ngn kwn aku, ema gi rumah oyen.. ye la memandangkan esok dia nak balik dah.. sempat lagi kmi pegi rumah kwn ktaorg yg bru je sebulan melahirkan cahayamata.. huhu..






29.11.09


~ Ha! hari ni plak round sakan aku ngan kwn aku, said.. ya lah, bru balik kmpung la katakan setelah lama di semenanjung sana..

~ Pertama, ktaorg g rumah ema, di sebabkan dia xdapat join sbb demam.. keshian.. dalam jam 1 camtu.. g rumah ayu plak.. kwn lama ktaorg yg dah ada anak satu, tapi perangai.... sama jak mcm dulu..








~ N then ktaorg gi eastern plaza jalan2... gi giant ... last2 gi rumah aku plaks... time tu bru terhingat... pegi rumah aryenni plak.. haks!... dah malam tu..



~ Pastu balik rumah... sempat lagik plan jalan keesokan harinya... hahahaha


30.11.09


~ Wah... jalan lagik! mcm raya puasa la plak.. so ari ni... aku, said ngan yen jalan lagik.. nak gi beraya la katakan,, haha..







~ 1st tu.. ambik yen dulu, huhu.. di sbbkan ujan.. so ktaorg, gerak petang sket.. g rumah said n then ambik ema, pastu gi rumah mona..


1.12.2009

~ Hari ni, g tgk kwn ktaorg, dewi bru jak delivered baby.. huhuhuhu..

~ Comel sungguh anak dia.. pastu gi mkn2 .. hehe..



P.S : raya yg SUPERB~~!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "*Sinopsis RAYA*"

  1. Niza says:
    December 3, 2009 at 9:43 AM

    wah...gemuk sdh c itak ya...hihihi...nda pernah nmpk dia gemuk...

  2. we~win says:
    December 3, 2009 at 10:30 AM

    biasalah ba niza.. ibu2 mengandung..

Related Posts with Thumbnails