Buka Puasa @ Ayu's house & Promenade Hotel

Baru skrg nak hapdate!!


[ Hallu!! ]


[ Ayu House @ Guan Soon ]

Last week, Tuesday.. aku,ain g rumah Ayu,one of my colleague back then when we was form4.. ktaorg plan masak2 for buka puasa.. so tepat je jam4 pm aku ngn ain smpi kt rumah Ayu trus la memasak.. hahahaha.. apa yg di masak? korang tgk la sendiri... huhuhu...


[ Sayur Sotong.. hahahahahaha.. aku masak ni..SEDAP TAU!! ]


[ Ayam Goreng CUKUP RASA.. ain yang masak... ]


[ Hidangan yg lain.. ]


[ c Ain!! ]

And then, keesokan harinya plak, aku ngn ex-clasmate masa form6 dulu, berbuka plak kat Hotel Promenade.. tp ktaorg bereempat je.. hehehehehe.. buka kat cni ala2 bufet dan the price was RM38++/each, for exact RM44 lah sorang.. byk gilak makanan smpi x tau apa yg mo di makan dulu.. sebenarnya ni dah kali ketiga aku buka kat cni.. best gak la.. especially tmpt makan dia yg open ngn santai.. cafe ni terletak kt tgkat 7 dan dapat la tgk satu bandar Tawau kalau makan kt cni.. SYOK HABES!!




[ WE'OLS!! ]



P.S : x lama lagi raya!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "Buka Puasa @ Ayu's house & Promenade Hotel"

  1. farish sinclair says:
    September 15, 2009 at 5:15 PM

    cedapnyaaaaa hhehe mcm 2 lauk ni

  2. we~win says:
    September 15, 2009 at 6:05 PM

    rizz : tau xpe... huhuhuhu

Related Posts with Thumbnails