Holiday : Final PART


1.1.2010



* Hellllo~~~~~~~~~~~ KL~~!!!!!!!!!!!!! Aku kembali ... huahuahauhua... Ktorg selamat landing kt LCCT pukol 2000 .. huh.. sengsara aku menunggu bila la mo smpi ni.. smpi x tidur dlm penerbangan yg hampir memakan masa 4jam itu..





[ The sun is setting ... ]



* Lepas setel semua brg2, van dtg menjemput utk di hantar ke hotel PanPac .. hiks..











[ Muka penat~~!! ]





* Oleh sebab kelaparan semua, mencari la kedai makan yg masih buka.. nasib ada.. huhu.. Hyderabad namanya...

















* Smpi jek hotel, terus tidurrrrrrrr........~~!!!!!







2.1.2010







[ Smile everyone! ]





* Ini lah hari nya~~~~ tarik nafas... bersiap sedia utk berjalan smpi patah kaki... ni shoping punya pasal la... huhu






[ View from my hotel room.. ]






[ @The Mall ]




* Lepas jak breakfast dlm pukul 0900 camtu, ktaorg semua gerak g The Mall dulu sblum masing2 berpecah.. mak aku ngn bebudak2 kecik g DESA WATERPARK .. aku ngan yg lain2 g shopping.......... ~!!! Sebelum tu, budak2 ni dpt hadiah.. PS3~!!! gagagaaga.. dr sapa lagi, my DAD la...






[ PS-3 ]






* Mereka di DESA WATERPARK ;
































* Elaun telah pun siap2 di berikan semalam oleh Ayahanda terchenta sebelum dia berangkat pulang ke Tawau.. Stesen pertama ktaorg g SOGO~!! Hurm,, ramai gila org kt SOGO ni [ lupa nak tangkap gambar.. ] .. SALE berabis nampak... huhu.. tp xda berkenan kat cni .. ktaorg just makan MCD sementara menunggu tante Dumak dtg menyusul ..







* Sgt sesak okeh kt SOGO, so tante Dumak pon dah dtg, kmi pon gerak plak ke stesen berikutnya iaitu Times Square lebih kurang pukol 1430..







* Huh? Ingatkan kt SOGO je sesak.. rupa2nya..... Times Square pon sama... Huhu.. round2 Times Square... xda menarik nmpk nya .. So, gerak plak ke stesen seterusnya iaitu...





[ @Times Square ni.. ]







* PAVILION .. ha.. kt cni bru best.. ada mood nak shopping.. tp sebelum tu.. snap snap dulu .. gagagagaga~~












[ NICE! ]










* Byk jugak la shop yg di terjah oleh aku & adik2 ku.. antaranya PDI, MNG, ESPRIT, GIRLS, ZARA , FOREVER 21 .... berabis jugak la budak2 ni shopping.. aku shop kat ZARA je.. terkejut jugak masa masuk.. SALE okeh? dgn itu, aku telah merembat 3 seluar jeans ZARA ... hahahahahahaha...








* ALih2 tgk jam dah pukol 1800, ktaorg pon bergerak ke stesen seterusnya, KLCC.. jalan kaki je.. sepanjang perjalanan tu snappy snappy ler.. huhuhu

























* Penat jugak jalan kaki.. tp syok! smpi kat kolam KLCC tu, apa lagi.. bergambar la.. hahahahahahaha...~~





[ COOL-ness!!! ]







* Pstu, smbung shopping balik.. tante Dumak plak shoping Body Shop.. aku plak berfikir2 apa lagi yg nak di beli kt KLCC ni.. round punya round... tiba2, satu kedai telah mencuri tumpuan ku... kasutnya amat menawan.. ADIDAS!! yuhuuuuuuu~~~ bertambah lagik koleksi kasut.. tp syg xdak diskaun.. tp aku rembat je...huhu























* Tgk jam plak.. rupa2nya sda jam 2100.. hahaha.. x sedar plak.. so, kmi pon dah hampir kepatahan kaki.. so, pulang la.. huhu..~~ sda la bertukar2 stesen dr KLCC g Masjid Jamek pastu bru g PWTC.. fuh~~!!!!!!!!!!








3.1.2010







* Hari ni pulang Tawau dah... g airport pukol 1100 sbb flght pukul 1455 .. ermm.. sedih plak.. ni la holiday yg paling SUPERB aku rasa~!! semua family ada.. kecuali kakak aku..























[ Tawau here i cum~! ]




* Smpi TAWAU pukol 1750.. dan paling dasyat sekali, aku telah tertinggal tripod kamera dlm kabin.. nasib la belum terbang lagi... huhu..













P.S : Yeay~!!!! Best holiday ever~~!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "Holiday : Final PART"

  1. farish H says:
    January 11, 2010 at 2:04 PM

    wahh shiok kn holiday weeen! hehe

Related Posts with Thumbnails