Sudah POTONG ke belum??

Jangan pikir yg bukan2 ye.. eheks.. ni gimik iklan tuk pencabar terbaru Streamyxx, P1w1max .. hehehe..


SOURCE : www.ohartis.com




" Broadband yang lain? Hurm.. POTONG aje lah! Kami ada pengalaman dengan banyak Internet Service Provider (ISP) yang lain, nyatanya semuanya tak boleh diharap. Kecuali Streamyx sebab dia wired kan? Kalau sama standard dengan wireless memang TM nak kene sembelih lah. Tapi frankly speaking, W1max ni boleh dikatakan standard macam Streamyx malah jauh lebih baik di sesetengah area.





Macam kami di Bangsar, kami menggunakan 3 modem dari w1max secara 24 hours (24/7) dan anda boleh tanya dengan mana-mana pelanggan W1max di Bangsar. Bagaimana dengan area korang semua? Wimax cover-up ke tidak? Boleh cek sendiri di website mereka "



Hurm.. mcm best plak kan guna service ni? laju ke? setahu aku la, streamyxx kira brodben terlaju abad ini..chewah.. ( tp kadang2 tu lembap gak.. bikin sakit ati plaknyer.. ).. Tapi kt Sabah xder coverage lagi lar... well, can't wait till it reach here... macam mo try je...


P.S : persaingan secara sihat la katakan...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "Sudah POTONG ke belum??"

  1. ღn0n0iღ says:
    October 27, 2009 at 4:50 PM

    Yeah.. memang laju kat sesetengah tempat, tapi kalau teda coverage tu slow lah jugak (of coz)

    Aku pakai wmax ni di rumah :P:P

  2. we~win says:
    October 27, 2009 at 6:31 PM

    oh.. iya ka noi? laju dasyhat ka? kalah streamyxx??

    di sabah blom ada coverage lagi kan?.. hurmm..

  3. ღn0n0iღ says:
    October 28, 2009 at 9:50 AM

    Laju lagi dari streamyx..
    Tapi ada masa2 tertentu tu kan, dia pandai slow ni.. aduii..
    Tapi jarang jugak la..

    Nda tau la kalau lama2 camna..
    Anyway.. aku pakai setahun suda ni...

    tu la tu, ayah aku mo bha,tapi teda coverage pula di sabah

  4. we~win says:
    October 28, 2009 at 11:43 AM

    iya noi.. aku tgk website dia pun.. mcm di semenanjung, x jugak semua dpt coverage kan? area utara pun mcm xdapat lagi.. rasanya tahun depan la ni bru benda ni tembus pasaran di sabah sarawak...

    gigit jari la streamyxx.. uhu... kta jg yg untung..

Related Posts with Thumbnails