: Hujan OH Hujan :


Hujan oh hujan..constantly its almost RAINING every single DAY huh???...sejak kebelakangan ni asyik hujan jek kan???kain pun susah nak kering..(mcm la aku yg cuci kaen..hahahahaha..)

Disebabkan cuaca hujan ni,susah nak gerak g mana2,nak buat aktiviti pon susah..so terpaksalah dok rumah jak...
Apa2 pun bagus jugak hujan ni,hujan kan rahmat dari-Nya...kang kalau kemarau susah plak..

Btw,tomorrow is the REAL my computer-test for driving license...ari tu mmg x jadi sbb rupa2nya kena
daftar dulu baru ambik ujian..pas tu kena carik hari yg sesuai plak..nak jugak hari isnin or selasa..tp schedule dorang full gilak...so paksa la ari rabu...


Apa2 pun...wish me LUCK lor....

p/s : hujan-hujan ni best apa kalau tido!!!zzZZZZZZZZZzzzzzzzz...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to ": Hujan OH Hujan :"

  1. sweet-girlicious says:
    January 13, 2009 at 6:56 PM

    i love raining tapi rasanya tawau ni skit sangat hujan ooo...panas ba..hahah..hujan turun la lebat2 lagi..hahaha

  2. we~win says:
    January 13, 2009 at 8:04 PM

    td sejuk nya the whole day tu fion.....

  3. Adry says:
    January 14, 2009 at 7:44 AM

    best apa hujan.... sedap tidur... hahahahah

  4. we~win says:
    January 14, 2009 at 7:59 AM

    zzzzzzzzzzZzzzZZ...

Related Posts with Thumbnails