: ZOO + Pre-Discussion 'table' Picnic :


~lalalalalalalalalalalalalala~

blogger-emoticon.blogspot.com
hi fella's u know wat??today accidentally i realize that Tawau have a Zoo..(eik!!camana tu..)hahahahahahahaha~~actually,zoo ni dah lama ada kt Tawau ni cuma x sedar jek,ngan promosi pon takdak...zoo ni di buka masa aku darjah 4 kalau x silap..that's mean...urmmm.errr....taun 1995..so,2008-1995= dah 13taun lah....patut la Zoo ni aku tgk uzur...xdek maintenance langsungblogger-emoticon.blogspot.com...apa2 pun,byk jugak binatang dlm ni,ye lah namapun zoo kan...Antaranya ;


(BEAR a.k.a BERUANG......spesis ni ada jugak wujud kt UMSKAL..hahahhaa...SENTAP!!)


(Python,....muahahahaha~~*paling geli tgk ini binatang*~~kalau korang tgk,budak2 skolah tu actually teasing the python smpi terbelit2 badan python tu..xbek taw!!!)


(Ayam Serama~~*kt kampong pun byk*)
blogger-emoticon.blogspot.com

(Bird's Cage......*burung x byk sgt!!*)
blogger-emoticon.blogspot.com

(Gold Fish Pond...*air dah tukar warna*)


(Dinasour...*hahahahaha...~~*)

tu jek la..gmbr2 yg sempat di rakam...nnt la kalo ada peluang lagik dtg la situ..murah jek..RM1 tuk dewasa,kanak2 RM0.50...murah kan????

abis round2 Zoo tu,g la ofis tuk bincang pasal aktiviti isnin depan..nak g berkelah la katakan..ye la,cuti umum kan...


(NIZA...*a.k.a PENGARAH PROGRAM bersama UN-PRO. BODYGUARD*)


(Me and my cuzzie,Ria.....~~)


(Beli brg for PICNIC...)


(psssttt..ABG salihan confuse nk pilih mana satu..kakakakakaka~~)

ermm..abes dari beli brg2 tu,rasa haus banget..so apalagi,ktaorg pon gerak g makan ABC~~~


(The ABC..*sedaplah sangat...kuikuikui~~)


(Ria ngn Niza khusyuk...*knp ko ria*...)

nak komen sket pasal ABC ni,actually the taste was good but not worth it as the price was RM5!!!blogger-emoticon.blogspot.com huhuhuhu..mahal gilak..tp nasib ada org belanja..time tu,tiba2 jumpa ex-worker yg prnah keja kt ofis ktaorg,so dia pon mengofferkan diri belanja..hahaha...*thks uncle*blogger-emoticon.blogspot.com

P/S : that's it for today..penat siot!!!blogger-emoticon.blogspot.com





blogger-emoticon.blogspot.com*kenyang*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

8 Response to ": ZOO + Pre-Discussion 'table' Picnic :"

  1. ed yidrusz says:
    January 25, 2009 at 3:25 PM

    Ko memang kan...
    padahal zoo tu dekat jak ngan skola kita..
    Adui...

  2. we~win says:
    January 25, 2009 at 5:47 PM

    *ahahahahaha...*

  3. ღ~n0n0i~ღ says:
    January 26, 2009 at 12:36 AM

    ko tau ka win~
    di ctu la aku slalu deting dulu2.. HAHAHA
    bolenya ko nda tau... duiiiiiiiiiii

  4. we~win says:
    January 26, 2009 at 4:20 PM

    adui c noi..rupanya..

  5. AzLaN MoHaMeD says:
    January 27, 2009 at 12:08 PM

    haha.. zoo!! best! lame da x g zoo

  6. we~win says:
    January 27, 2009 at 2:30 PM

    zoo mmg tmpt yg sronok kan y'alz...hahahahahaha!!thks 4 da visiting azlan..

  7. riastria says:
    January 30, 2009 at 1:51 PM

    win tu gmbr time di abc punya aku nda puas hati ya...

  8. we~win says:
    January 30, 2009 at 10:45 PM

    hahaha..wrong time plak aku capture mukak mu..muahahahaha..

Related Posts with Thumbnails