AKTIVITI di PUBLIC HOLIDAY~~~



yeay...yeay... kebetulan plak sabtu ni PUBLIC holiday sbb HARI WESAK....

so and so and so...... aku pun membawa adik aku menonton wayang yg dah pun aku tgk sebenarnya... hahahahahaha.. tidur jak aku dalam ya, ndak pun menengok...

pas tu abis jak tgk wyg dalam pukul 2:30pm camtu. trus g KFC sbb lapar... masuk jak KFC uishhhh!!! ramainya org.... sbb ramai yang dapat voucher percuma.. xtau la dari mana dorg dapat tu.... but anyway, aku pun trus berbaris dgn penuh sabar dan dlm
keadaan kepanasan...


[ FITRI & UMI ]

lepak2 la dalam KFC tu walaupun masih panas... muahahahahahahahahaha...........



[ ngn AKIM.. ]


[ kmi di kejar paparazzi.... ]


[ camera whoring... ]



P.S : lalalalalalalalalalalalalalala~~~~~~~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

6 Response to "AKTIVITI di PUBLIC HOLIDAY~~~"

  1. rizz says:
    May 9, 2009 at 6:23 PM

    wahh cedapnyee kfc hihihhh

  2. we~win says:
    May 9, 2009 at 6:40 PM

    alalalala...

    kfc mmg addicting kan...??hahahahahaha

  3. Niza says:
    May 11, 2009 at 2:51 PM

    panas2 pun pakai sweater bah...aduina....

  4. Niza says:
    May 11, 2009 at 2:53 PM

    win, yg ini bah ko tlg beli d airasia ya...ko jak harapan ku ni..

    http://www.redmegastore.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=25

    tp warna ini jgak...pas tu ko try2 la tgk dulu size s nya tu size baby-T ka nda...ya. jgn ko lupa ya

  5. we~win says:
    May 13, 2009 at 10:35 AM

    niza : hahahahaaha.. masa dlm panggung tu ba sejuk... skali nya terpaksa pakai smpi kedai...hahahahahaha.. ok..nnt aku tgk..

  6. Mummy Zuan says:
    May 15, 2009 at 11:42 PM

    bestnya makan kfc...

Related Posts with Thumbnails