yeAh~~ i'm COMING home...~~


29 May 2009




Hari ni last day aku kat Perth.. hari ni kau x g mana2 pun, duk umah ja... malam tu packing brg.. ria bantu kemas2 brg.. thks ah cuzzie~~!!!!



30 May 2009


Bangun jam 3:30am trus gi mandi dan bersiap2... sbb flight kol 6:50am... smpi jek kt airport pukol 4:30am.. trus gi check in.. risau gak aku beg overweight.. nasib la x...huhuhu... pas cop passport kt kastam, trus gi bahagian screening hand-luggage bag.. ha!! kat cni aku blur sket... punya la aku x paham sistemnya.. rupa2 nya laptop kena buka dan letak atas flat-tray pas tu screen.. alat2 toiletries pun kena masuk dalam plastik utk mengelakkan infection...

Pas bhgian screening... rasanya this is my LUCKY day... tiba2 jek aku di panggil oleh salah satu pegawai Imigresen untuk drug-test... dorg ambik org secara randomly, dan aku la org 'bertuah' itu... huhuhu... last2 xda papa pun..



{ ngantok~~~!!! }

So, we take-off tepat jam 7am dan smpi kat kl 12:05tghari..pas tu naik teksi trus g check-in Hotel Boulevard and then...apa lagik...gi shopping la..first ktaorg gi KLCC and then gi Masjid Jamek.. kat cni carik songket...punya la pusing2 carik songket,dari Mydin ke Kamdar..semua xdak..last2 beli kat Jakel.. pas tu ktaorg trus gi MidValley beli laptop... hehe...



{ lunch kat KLCC.. }

Smpi kt Midvalley dah jam 6:42pm... kt sini aku jumpa ngn kwn aku yg bru jak habis konvo.. dia dtg ngn parents nya.. so ktaorg pun trus la gi beli laptop dulu.. pastu kwn aku tu balik and then kmi round plak midvalley tu gi beli la apa2 yg patut... kira2 last shopping la ni sebelum balik Tawau besok...
hihihi...





{ duma family }


{ taraaaaa... }


P.S : memang penat ~~~~~~~~ ZzzzZZZzzzzZZZZZ.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "yeAh~~ i'm COMING home...~~"

  1. miss lolly a.k.a luvfareda says:
    May 31, 2009 at 1:53 AM

    balik dr melancong, ade bli pe2 buah tgn kat owg cni? =p

  2. we~win says:
    May 31, 2009 at 1:32 PM

    klu org kt 'sana' nk,dtg la kt sbh.....ahaks

  3. rizz says:
    June 1, 2009 at 11:47 AM

    uwaa rizz x smpat lg nk jupe win heh byknya sopinkk!

  4. we~win says:
    June 1, 2009 at 3:33 PM

    tu la pasal,,, x sempat g nak jumpe..kalau tak, ble teman g sopink..aha...

Related Posts with Thumbnails