Hari Ini...


Hari iniiii........... kalau duk rumah mmg boring sesangat.. so aku pun ikut my cuzzie,Ria.. katanya ada urusan kat Imigresen Australia Government smbil tu bleh tgk2 Perth City more closer... huhuhu..



[ Tgu bas ni... ]

So, mmg awal aku bangun hari ni.. jam9am [ awal ka..hahaha ] okke.. dgn cuaca yang sejukkk, aku gagahkan jugak mandi.. hahahahahaha.... Pas abis siap2, kmi pun keluar dari rumah n then ambik bas number 34... g Cannigton Station ambik tren kt sana... so smpi jak kat Perth City ktaorg trus la gerak g Imigresen.. takut org banyak plak.. smpi jak... fuh~~!! ramai gak org.. dalam sejam lebih la jugak ktaorg kt situ.. huhuhu.. sambil tu 'cuci mata' la skit.. huhuhu..


[ City.. ]

Tepat jam 1pm tu.. trs la kmi keluar g city dan tinjau2 outlet2 yg berdekatan... kehkehkeh... n then straight away g Harbour Town naik bas free.. kiranya macam 'Shuttle-Bus' la ni...


[ Waiting for the Shuttle-Bus.. ]

Kat Harbour Town ktaorg makan dulu.. lunch pulak.. makan KEBAB jak.. huhuhu.. tup..tup.. jumpa plak org Malaysia.. hihi.. rasanya restoran tu je kot yg halal kat situ... Pas makan harus lah menjelajah seluruh Harbour Town window-shopping... hihihi..



[ Harbour Town.. ]


[ Makan..makan... ]


[ Cak!!! ]


[ Stesen Bas.. ]

Smpi jam 3:30ptg, puas dah round2.. kmi pun trus g Curtin Library.. nak study katanya kazen ku itu... so ambik 'Shuttle-Bus' turun kt Stesen Train and straight away to errmm.. apa ntah nama tmpt tu.. berbelit menyebutnya..hahahahaha...

Tepat jam4ptg tu ktaorg smpi kat Curtin Univesity, trus g library.... smpi la pukul 6pm... luas jgk library tu.. habis aku jelajah... byk tingkat aku tgk.. hihihi..



[ Library.. ]


[ Curtin Uni... Perth,WA.. ]



P.S : Esok nak g mana ya~~~~??

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

6 Response to "Hari Ini..."

  1. rizz says:
    May 19, 2009 at 1:03 AM

    hehehe nti winn leh la study kat curtin university tuh ekeke

  2. ღ~n0n0i~ღ says:
    May 19, 2009 at 9:08 AM

    Win~
    sampai ati ko pi sana nda ajak aku aaaaa......

  3. we~win says:
    May 19, 2009 at 11:27 AM

    rizz : mungkin kot... Hahaha

  4. we~win says:
    May 19, 2009 at 11:28 AM

    Noi : alala.... lupa aku ba ko noi,,hahaha... Len kali la ya..hahaha

  5. DnD says:
    May 19, 2009 at 2:44 PM

    shimizu d harbor town tu pn halal baa..n u should try ada tu 'gozleme' org turkey jual2 mcm kebab kiosk jak tu dcorner2 ( dpn adidas)...sedap tu....aduh kepingin plak aku...*drooling*

  6. we~win says:
    May 19, 2009 at 5:33 PM

    O iya,ada jg kmi tgk tu tmpt... Tp first2 msk trus ternmpk tu kedai jual kebab dkt escalator...sdp plak wii...huhu

Related Posts with Thumbnails