WEEKend...Jangan TEGUR....AFmasuk??

Ello..ello... lama plak rasanya x update BLOG ku yang terchenta ini... ehehehe.. bukannya apa, xtau nak nukil kan apa dlm BLOG ni...


[ Ssssssshhhhhh!!! ]

So, hari2 weekend macam Sabtu or Ahad usually i'll be going out with my friend.. aha... kemarin ktaorg g tgk wayang yang kiranya lama dah di tayang tp bru gi hari ni... [ choi sgt kan???~~] iaitu filem seram, Jangan Tegur.. aku ni minat gak ngn filem genre seram ni.. fav sgt... kemarin pas Niza abes kerja, lebih kurang pukul 3:30pm ktaorg g pawagam dan trus masuk tuk tayangan pukul 4pm.. Bru intro filem ni dah seram.. dengan efek yg mengejutkan lagi, buat aku terjerit2 dalam panggung tu.hahahaha...seb bek x byk org.. muahahahahaahahaha.. totally, filem ni mmg SERAAAAAAAAAMMMMMMM banget....... uhuhuhuhu.. Pas ktaorg tgk wayang tu, apa lagi perut dah lapar trus g makan... masa balik rumah pulak, aku ter'tengok' aksi budak motor ni....




------------------------------------------------------------------------------------

Beralih cerita pasal Konsert AF7 semalam, dgn bertemakan 'MUSICAL' pelajar2 di bagi lagu2 berunsurkan MUSICAL dari teater2 yang ternama macam,PGL & Impak Maksima.. nmpaknya pelajar2 ada peningkatan especially YAZID dgn lakonan yg mantap ngn nyanyian yg agak 'superb' gak la... yg paling x seberapa nak best, Claudia.. i'm expecting more than that.. Last2 Aishah & Claudia trsingkir.. dan Isma satu2 nya pelajar perempuan yang tinggal..



[ Claudia & Aishah... ]

Sdnnly, principle TIARA umumkan yang akan ada AFMASUK... so pendpat anda, relevan kah AFMASUK ni, dan rasa2 nya la siapa yg akan di AFMASUK kan?????


[ SIAPA yang akan di AFundi AFMASUK agaknya ya??? ]





P.S : dah jadi macam TRADISI, kalau ada jek pelajar AF yang best tiba2 tersingkir, mesti ada AFMASUK kan...kehkehkehkeh

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "WEEKend...Jangan TEGUR....AFmasuk??"

  1. rizz says:
    May 4, 2009 at 3:08 PM

    wah bru tgok ke jgn tego? rizz pon xtgok g.btw mmg xbest de af msuk..drama rr tiara tuh!

  2. we~win says:
    May 4, 2009 at 6:17 PM

    tu la... drama sangat..motif?

    hahahahahahaha

Related Posts with Thumbnails