My Holiday~~~~~~to PERTH!!!

14-05-2009 [ KHAMIS ]

Ari ni aku g travel lagi.. tp yg nda bestnya aku gi sorang ja.. huhuhu...


[ From Tawau ]

So, jam 8pagi tu adik aku dah siap2 antar aku kat airport sbb flight jam10 n then smpi KL jam1.30ptg... smpi kat LCCT plak nak simpan brg kat situ sbb nak turun KL...lagipun flight gi perth tgh mlm... aku pun trus la text kwn2 kt kl tu suh tgu kat midvalley... naik SKYBUS and then smpi kt KLsentral jam 3:30pm.. trus naik KTM smpi kat midvalley makan dulu sblm jalan2 ngn shopping2 skali....


[ makan kt McD ]


[ Hahahaha ]


[ ni pulak kat Food Garden.. ]


[ yah!! ]

Ktaorg sempat pusing2 midvalley ngn the garden... ktaorg minum kat Food Garden.ya la..penat kan... huhuhu... lasT2 dah pukul 7:30pm..g KL sentral dan naik bus gi LCCT..

Smpi jak LCCT ambik brg trus g check-in walaupun pada mulanya konfiden jak aku pegi kawasan penerbangan domestik..hahahahahahahahaha....last2 tanya kat sekuriti kat situ..hihihihi...



[ Magazine tuk hilang kan boriinggggg.. ]

Satu problem lagik pasal ramai passenger yg nak g perth mlm tu ada yg sesat 'gate'... confuse sama ada gate t6 or t16...last2 buat announcement yg gate sebenar kat t16..harus la semua passenger panik dan terus berlari g gate t16..hahahah..chaotic sungguh!!!..


[ AIRBUS ]
-------------------------------------------------------------------------------------


15-05-2009 [ Jumaat ]

Masa dlm flight KL-PERTH yg selama 5jam tu, aku langsing x tidur..tidur pun kejap2 jak.. huhuhu.. yg aku buat chatting ngn penumpang ntah mana2 ntah.. hahahahahaha... pa stu nak tgk movi..ala......kena bayar plak.. tepat jam 5:15am..AA landing kat Perth Int. Airport... 20min lagi awal dari sepatutnya... smpi kat airport byk plak protokol..dari cop kastam, smpilah pemeriksaan kastam.. harus lah kotak yang aku bawa itu di buka dan koyak-rabak..hahahahahahahaha..........


[ tGU BEG NI~~ ]


[ PERTH AIRPORT.. ]

So, kazen aku pun ambik kat airport... sblm ktaorg balik rumah, kazen aku bawa pusing2 bandar Perth... hurmm... in my observations, it's not a big city after all,to susun atur bandar yang kemas mmg cantek sgt...dan yang penting bandar yang bersih sgt~~~!!!!...


[ Can see the view of the city from up here.. ]

Smpi rumah jak, aku pun trus landing sbb jetlag...huhuhu.. ptg td plak gi beli groceries sbb aku nak masak malam ni... [mcm la sedap...cuba jak..hahahahaha]...


P.S : yeay~~ it's two weeks to go...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "My Holiday~~~~~~to PERTH!!!"

  1. rizz says:
    May 15, 2009 at 8:15 PM

    wahh bestnya winnn holiday kat perth..huu sgt jeles huk2 nk ole2 tawwwwwwwww:) cepatin update crite kat sana lak ehhe

  2. we~win says:
    May 15, 2009 at 8:54 PM

    rizz : ok2....hehehehe

  3. Mummy Zuan says:
    May 15, 2009 at 11:53 PM

    happy holiday...put some nice pics for us ya..

  4. we~win says:
    May 16, 2009 at 9:07 AM

    Ok..I will

Related Posts with Thumbnails