Part 2

[ 24032009 - TUESDAY ]


hari ni hari ke2 aku kt area KL ni.. bgn2 jek hujan lebat ...... la.. terbantut hasrat nak g jalan2 ... uhuhuhu ... last2 kazen aku nak jugak jalan .. so tempat paling best & syok dkt ngan Banting adalah Jusco Bukit Tinggi .. so ktaorg gerak dari rumah kt Banting gi Klang naik bas ... ambik masa lebih kurang 40min gak la sampai kt Klang ...




[ Jusco Bukit Tinggi ]

sampai jek kt Jusco dah pukul 2:25pm, so ktaorg pun apa lagi trus carik tempat makan.. tngok je mcD trus belasah je la... abis makan kt mcD trus pikir nak shopping..



[ McD ]

pertama tu tgk floor direction dulu, nak carik outlet Giordano .. smpi jek kat situ, alahai!!! ada SALE la..!!! trus tanpa ragu2 trus beli sehelai t-shirt.. wahahahahha..



[ Sempat posing kat change room.. hahahaha ]

ermm.. dari Giordano.. ktaorg gi pulak kat Popular bookstore.. katanya nak beli buku.. tp buku yg di cari x jumpa pulak.. kuikuikui.. xpa.. Kinokuniya kan ada.. hehehehehehe




[ Popular Bookstore ]

pas dari situ... ktaorg pun pusing2 kat jusco yg agak besar tu.. jam pun dah nak pukul 4pm.. so ktaorg decide nak balik sbb nanti nak g amik my mum kat klia.. sebelum balik tu ktaorg singgah kat satu bakery.. rotinya mmg sedap... huhuhu



[ Bakery ]



[ Model Jejantas.. ha3 ]

sebelum ktaorg balik umah, singgah dulu kat Tesco Sungai Emas .. kat sini brg mmg murah on retail price..



[ TESCO ]

ktaorg pun trus la balik rumah pas dr Tesco dan siap2 kemas brg sbb mlm ni tido kat Putri Apartment kt KL .. tepat jam 7:30pm ktaorg suma gerak g KLIA amik my mum ngan sis sekali .. smpi jek kat sana trus sis aku tepon yg satu beg my mum hilang.. rupa2 nya lambat keluar .. saspen je...




gerak dr klia g putri apartment plak .. sekejap jek, sbb pacik bw teksi ni lau giler.. hahahaaha.. smpi jek, alahai.. jem giler.. ye la, persidangan umno kan,tambah lagi apartment ni dkt ngn pwtc.. eiks.. kt sini plak masalah muncul ... semua ni pun akibat mis-communication la katakan.. rupanya apartment ni ada dua blok dgn bilik yg sama.. malangnya my dad only mention the room number, pas tu tepon punya tepon x dapat.. last2 aku g try n error tekan loceng bilik org, naseb baik betul.. lagi lif kt apartment ni sengal giler.. pwehh... geram sgt...



[ view from 18th floor.. our unit ]

abes jek kemas brg, trus gi keluar makan kat Masjid India ... tmpt ktaorg makan tu plak view mmg cantik sbb dapat tgk klcc ngn kl tower...



apa2 pun hari ni mmg chaotic sgt .. tp pengalaman paling best la.. hahahahahaa.. walaupun penat...



P.S : penat..penat .. baru jek tadi turun tangga dari 18th floor.. hahaaha.. malas nak tunggu lif ...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

5 Response to "Part 2"

  1. rizz says:
    March 25, 2009 at 10:18 AM

    haha gegehnya winnn trun tangga dri tkt 18.goshhh !!

  2. we~win says:
    March 25, 2009 at 10:25 AM

    rizz : tersangat la gigih kan.. haaaa... apa taknya, lif sengal giler, nak kena tgu lama .. baek turun tangga .. heheeehe

  3. astro ria says:
    March 25, 2009 at 11:12 AM

    uik biar btl ko ni...apt dkt mn ba ni? brp hari kmu smw di kl???

  4. danielle says:
    March 25, 2009 at 6:22 PM

    deng...`singah yg 1 bakery` tu jusco yg punyer..la boheme!!!!..taniah jalan melate hendaknyer...nanti g perth kan?..

  5. we~win says:
    March 25, 2009 at 11:09 PM

    ria : kmi di vila putri ria belakang legend hotel sebelah the mall.. aku smpi jumaat ni.. dorg smpi sabtu

    daniel : a'ah daniel.. kedai roti tu kt dalam jusco .. hehehehe.. a'ah g perth tp bulan 5 la.. lama lagi..

Related Posts with Thumbnails