Selamat Tinggal Adila.....






Persembahan Adila dalam Konsert Kedua AF7 masih kurang bertenaga dengan mendendangkan medley lagu,Merawat Luka Terpendam + Asyik,menyebabkan beliau peserta pertama yang meninggalkan Akademi Fantasia 7..


Apa2 pun,persembahan dari HAFIZ+RUBISA+CLAUDIA mmg best sesangat!!! u rockz guys...






P.S : dah agak pun... huhuhuhuhuhu...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "Selamat Tinggal Adila....."

  1. mysugarland says:
    March 21, 2009 at 11:51 PM

    Cepat betul ko post ah!! Good good..very up to date! I lyk! :p

  2. senget says:
    March 21, 2009 at 11:52 PM

    huhuhu...
    wah...
    cepat jep review heh..
    :P
    heheheh..
    pantas sunggoh.. :P
    u ske sape kt af tu?

  3. we~win says:
    March 22, 2009 at 12:04 AM

    Sugar : hehehehe..biasa la..mau jadi yg terpantas post konon...

    Senget : erm..setakat ni..my fav..rubisa+akim+hafiz+isma

  4. i.am.mayrie says:
    March 22, 2009 at 10:37 PM

    xpuas hti. eventho adila xbrpa ok, but stil, aku rsa aku mau rini out. prangai dia x ok. x ska!!! dia tu cam hipokrit ja, hiding her tru colors. myampah! and qhaud dpt pljr cmrlang??? knp? knp x claudia? or rubisa? or hafiz? myb hafiz xpyh la sbb dia sdh dpt lst week, but then, knp msti ghaud??? knp x claudia atau rubisa? dorg ok kn smlm?

    p/s: teruknya! mcm fanatik ja aku ni. ehehe. =)

Related Posts with Thumbnails