Part 4

[ 26032009 - THURSDAY ]

Bgn pagi...arghh.. sakit badan la.. ni mesti kes x cukup tidur.. awal gila aku bgn. dalam kul 6am.. tgk kt luar masi gelap lagi .. so ari ni alkisahnya aku nak g jalan2 kat kawasan BB..

Jam 11am tu aku,adikku ngn kazen aku turun dr apartment tp kazen aku nek komuter g mid, aku nek putra g stesen hang tuah n then switch tren g Imbi plak.. smpi kt Imbi tu aku trus g Times Square.. alamak.. xda org ar.. rupa2nya aku yg awal.. hahaaa.. smpi ja trus carik tmpt makan.. lapar la kekdahnya..



[ dalam Times Square ]



[ Masjid Jamek ]

Pas tu pikir2 nak g mana... tup!! tup!! balik tido lagi bagus... sbb mlm kang nak g kuar ngn member2 plak.. so balik la ktaorg hendaknya.. tp trpaksa g mid, amik kunci kat kazen aku. ku tabahkan jua diri untuk ke sana.. smpi jek kat stesen PWTC,hujan lebat giler2...



[ Hujan Lebat .... ]

Apa-apapun redah je.... smpi kat The Mall trus g carik payung.. pas tu trus gi vila putri.. smpi jek kt rumah dlm kul 1:30pm la camtu.. trus rebah kan diri kt katil n then terlelap. penat...!!!

Pukul 3pm terbangun plak.. sbb nak tgk Jelita episod akhir.. hehehehe... aku & adik aku gerak g KLCC pukul 5:30pm, sbb nak jumpa kt sana pukul 6:30pm... mak aih!!! ramai nya org queue beli tiket....huhuhu..




[ Berbaris sebelum menyerbu.. heehehe ]

Smpi kt stesen masjid jamek pun camtu gak.. ye la, time org balik kerja rupanya.. patut la ramai org... smpi berhimpit2 di buatnya kt dlm tren tu..

Turun jek kt stesen klcc trus jalan masuk dlm klcc, ek'eleh... dorg ni x dtg lagi rupanya... apa la... aku tgk jam pun bru kul 6:15pm.. so aku pun round2 kedai yg berdekatan... heheee.. dalam kol 6:40pm tu, semua dah dtg kecuali zaida.. so ktaorg pun lepak la dulu kat taman klcc tu... jam 7pm.. bru la zaida dtg n ktaorg gi makan kat Burger King.. member2 yg join..zul,duma n man.. hehehehe.. kt dlm burger king tu,haruslah suara ktaorg paling meriah.. ya la.. lama x jumpa katakan... hampir setahun rasanya..




[ Geng2 ]



[ Posing depan Kinokuniya,KLCC ]

Pas dr makan ktaorg gi Isetan.. sbb aku nak beli belt.. round2 klcc jap,trus g Kinokuniya.. nak jugak tgk2 buku2 terbaru kt situ.. ktaorg ada gak window shopping g Nike,Topman,G2000... dan last skali beli baju kat Romp.. jam 10pm plak.. ktaorg bergerak balik sbb takut tren xda.. hehee...

Masa tu, duma ikut tren lain.. aku & adik aku,zaida,zul dan man satu tren g masjid jamek.. dalam tren jugak la kitorg bergelak ketawa.. bising giler tren sbb suara ktaorg.. hahaaa..

Kt masjid jamek zaida ikut tren g sri petaling, aku ngn yg lain g pwtc.. masa smpi kt pwtc tu rmi lagi org rupanya apa lagi depan the mall.. padahal dah nak dekat pukul 11pm...




[ Penat + nk gelak.. hahahaha ]



[ Posing saja.. ]



[ Support!! ]

Smpi jak kt rumah.. mandi & online..

I'll be leaving KL tomorrow .. cedih nya.. but it always be a next time.. kpd kwn2 yg x sempat nak jumpa tu, next time la eh..

P.S : Hari yang memenatkan ... mTEST lagi sabtu ni .. will do my best..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

6 Response to "Part 4"

  1. rizz says:
    March 27, 2009 at 10:33 AM

    hehe best tgok win hang out..huu x smpat jupe diee.len x kot hihik

  2. we~win says:
    March 27, 2009 at 12:25 PM

    rizz : yup.. len kali kot kta dapat jumpa.. sbb rizz pun kerja kan.. kalau hujung minggu bleh gak jumpa.. tp salah timing la pulak dtg kl.. hehehehe...

  3. Nur Ema says:
    March 27, 2009 at 7:03 PM

    Hish...!!! Menjelezkan jak bah!!
    ^_^

  4. we~win says:
    March 27, 2009 at 8:46 PM

    ema : lek ko geng...

  5. AzLaN MoHaMeD says:
    March 27, 2009 at 9:30 PM

    ewah2... g KL.. xmadah2... hehe.. bulan 5 turn kmk gk g KL.. hehe.. :P

  6. we~win says:
    March 28, 2009 at 11:48 PM

    lan : aiee.. bulan 5 kelak mek turun kl gik.. 30/5,,

Related Posts with Thumbnails