Weekend Update!!!


- 140309


Erm..ok.nak mula dari mana eh... Hari ni ada Job Placement kt Perkarangan Wisma Persekutuan,lagi pun dgr kabar ada open-interview..tapi aku x gi pun...haaa..sbb kebanyakan company yang buat open-interview kbyakan nya yg private,bukan government...



[ ema... ]



[ snap... ]


Aku,ema ngn duma jalan2 la kat bdr Tawau yg x seberapa ni...heheehe..masa ktaorg singgah kat satu CC yang kira baru gak la di buka,aku tertumpah air kat karpet CC tu yang masih baru..x sengaja u'ols....sorry sesangat!!




[ sebelum AIR atas kotak tu jatuh.. ]



[ kesannya..huhuu.. ]


Malam ni aku stay kat tmpt kazen aku dan tgk Konsert Akademi Fantasia 7 yang pertama kat sana...hehehehehe... Dalam perjalanan kat tempat kazen aku tu ujan tersangat la lebat..(sejak kebelakangan ni.hujan jak kan...) dan menyebabkan kebanjiran kt situ..walaupun x la terok sangat..nasib tmpt kazen aku x kena pun..



[ keadaannya... ]


Tepat jam 9:00mlm jak trus tukar channel 104 dan setelah melihat konsert tersebut hampir 3jam,yang hampehnya xda penyingkiran berlaku...

Apa2 pun persembahan dari Hafiz,Claudia,Rubisa,Aishah memang GEMPAK!!!!!

Persembahan dari Obri & Rini memang mengecewakan..katanya kesalahan dalam memilih lagu..
Diharapkan next week konsert lagi gempak dan lagi BEST!!!



[ gambar dari..OH!Artis.. ]

-------------------------------------------------------------------------------------------------- - 150309

Ha...ari ni ada Majlis Perkahwinan adik kawan aku,Uyui...

So kmi semua rancang nak g awal so sempatlah tgk dia nikah..tmpat tu di Tg Batu..sampai kt sana jam 10.30 pagi,kira awal gak la...tunggu punya tunggu..

Rupa2 nya imam lambat dan ada komitmen lain dan di jangkakan imam dtg pukol 1pm u'ols!!!
Penat menunggu gitoh..so kmi pun makan la dulu.lapar la sesangat...hehehehe




[ tgk konsert AF sementara tgu Imam ]

Tepat jam 1pm tu baru la pak Imam ngn yg len2 dtg..so majlis nikah pun bermula....

Tahniah kepada Uyui & Achong..moga kekal la hingga akhir hayat ye...



[ geng... ]



[ buah tangan.. ]



[ pelamin ]



[ uyui ]


Free Signature Generator

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "Weekend Update!!!"

  1. miss lolly a.k.a luvfareda says:
    March 15, 2009 at 9:22 PM

    iyahhhh.. im first..
    wewin.. lolly minat sgt ngn psembahan hafiz n akim..

    claudia tu.. kurang beshh r.. cz gaya n nyanyiannya same ngan dayang!!!! xda identt..

  2. rizz says:
    March 16, 2009 at 10:53 AM

    wah3..byk xtvt tuh hehee.smpat lak tgok af7 g mlm tu hehe..btw sronok bce cte u ni:p

  3. we~win says:
    March 16, 2009 at 11:55 AM

    lolly : sama la kita..minat akim gak..hiks...

    rizz : walau penat macamna pun..konsert tetap nak tgk..hehehehehe

Related Posts with Thumbnails