Cooking @ my Birthday






3rd December kemarin adalah tarikh bertuah sebab BIRTHDAY haku!!!!Best plak!!!Hahahahahaahaha...Pada tepat 12:00am,3rd December tu,aku pun mendpat mesej yang bertalu2 daripada kawan2 dan sahabat handai(thanks la y'all sbb ingat birthday haku)waaaaaa...terharu zangat.

Dan pada ari tu,aku ngn kazen2 n adik2 merancang utk memasak..dan pikir punya pikir..ermm..kami pon membuat keputusan untuk memasak makanan feveret ramai iaitu,TOMYAM(walaupun ingredients dalamnya tu tlah diubahsuai mengikut citarasa ramai..hehehehehehehe)

Jadi pagi tu,rancang nak mula masak awal,tp disebbkan aku terbangun lewat(vergayut sbb dapat call free dari maxis),kami terpaksa mula lewat sket.

Mula2 cek bahan,tup..tup..terkurang pulak,sbb xda ayam!!!huhuhu..jd dn sekelip mata,aku pon pergi membeli 2kg ayam untuk di jadikan lauk dalam tomyam itew..

So,start masak lebih kurang pukul 11am,so aku pun mengerahkan tenaga2 adik2 aku,untuk membuat kerja masak-memasak termasuk aku sekali...

Masak punya masak...TOMYAM pun siap dalam jam1 camtu...so kami pun apa lagi...SERANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!best..best......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "Cooking @ my Birthday"

  1. aidah says:
    December 14, 2008 at 1:05 AM

    aik ko kan tauke mcm mana pula ko kena beli ayam on ur birthday tu?Apapun bday ko mmg happening la sbb libatkan family juga...bah happy bday ke 23 wiwin...peace...

  2. we~win says:
    December 17, 2008 at 5:30 PM

    yeyeyyeyeyeeye...thks bed...huhuhuhuhuhu....family tatap nombor 1 di hati...

Related Posts with Thumbnails