KL : Episode 6 = BANTING,SELANGOR....less activities...(21/12/2008)


(itak..)


(AKU!!)


(artis..)


(pcd..pussycat dolls..!!hahaha)

hari ni(21/12/2008)kmi semua check-out dari hotel dan g banting bermalam sana...

jadi seawal6 pagi kmi bangun semua tuk bersiap dan kemas2 barang apa2 yang patut...jamp 11 kmi check-out dari hotel dan dijemput oleh pacik dan go to the banting..kerker...

so,very la the sempit the van..semua dalam van tu haruslah macam sardin semua berhimpit2..pasal tu jugak la,3 org anggota kmi x ikut and decide ikot la bas g banting..dalam perjalanan g banting tu ingat nak jugak la melihat2 pemandangan,tp tertidur...smpila kt tujuan....kmi smpi kt banting tu dalam jam 12.40tghari...

sebenarnya ktaorg g banting pon sbb ada kenduri kt sana..tp masa kmi smpi tu kenduri dah pon abes...apa2 pun..akibat kelaparan yg terzangat2..pigi la kmi ni menyerang makanan apa2 yang ada...hahahahahahaa...(makan tak hengat...!!)...pas makan,apa lagi..tidur la!!!!kalau dah kenyang tu,mata pun macam layu jak mau tidur...tidur punya tidur..trus di kejutkan sbb mau jalan2 kunuk pigi JUSCO,KELANG..ermm..sekali la menjemput 3 org anggota kmi itew yg menunggu di TESCO berdekatan...

ermmm..dlm perjalanan g JUSCo tu,nmpk jugak la sepanjang perjalanan dari BANTING g KELANG byk kelapa sawit....ermm..mcm urban-area la gitu...perjalanan dari BANTING g KELANG adalah jugak makan masa hampir sejam setengah...smpi kt JUSCO tu lebih kurang pukul 7.30mlm...smpi jak kat JUSCO tu apa lagi...keliling punya keliling smbil bershopping la sikit2...tak lupa jugak menangkap gmbr sekeliling JUSCO itew..hahahahahaahahaha...

pas tu sempat la jugak kmi tgk ada performance dari SESAME STREET kt dalam tu..huhuhuhu..dalam jam 9mlm kmi pun bergerak pulang g BANTING..ya la,mau kemas2 brg lagi spy esok x la kelam kabut sbb nk jalan awal esok...

kmi pun semua ala2 tidur la di ruang tamu sbb talampau ramai...hahahahaaha.......bilik rumah tu pun x cukup menampung...heheheehhehe..k la,apa2 pun...sori la gmbr x upload sbb tak boleh la..xtau knp....huhuhu..tp aku tetap gak cuba-try upload any time soon.,.... cya...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "KL : Episode 6 = BANTING,SELANGOR....less activities...(21/12/2008)"

  1. Cahaya Bulan says:
    December 23, 2008 at 9:18 PM

    cess.. jalan2 carik pasal.. ahaha! teda bah.. jalan2 carik makan! :) anda telah ditagged.. sila masuk laman saya dan copy tag anda.. :)

Related Posts with Thumbnails