My Birthday Present!!!!!!



Huuuuuhuuu..walaupun birthday aku dah lalu(3rd Dec)..tp bru receive my gift from my sister & fiancee...tapi,xpa..sekurang2nya ada jugak hadiah untuk ulangtahun aku yang ke 23rd ini... Sebenarnya,my sis dah tanya nak hadiah apa 4 my up-coming birthday seminggu lepas,hahahaha..pikir punya pikir,trus tiba2 terlintas untuk memiliki MP4,aku pon tanpa ragu2 meminta MP4 SONY,tambahan pulak baru2 ni my sis ada kat KK,dan dia pun buy 4 me(THANKX U GUYS!!!).... Pasal pilihan warna PINK tu,ermmm....apa boleh buat..PINK nice colour what...hehehehehe....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

5 Response to "My Birthday Present!!!!!!"

  1. ~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ says:
    December 10, 2008 at 1:14 PM

    hi dear..
    waa pink color lgy...
    cutenyer..
    btw hepi bsdayy..

  2. we~win says:
    December 12, 2008 at 10:42 AM

    thanx!!!!!!!!!!!

  3. Cahaya Bulan says:
    December 12, 2008 at 12:54 PM

    Assalamualaikum..!! enchik wiwin!! tahniah..!! selamat hari jadi!! senang2 singgah lah blog i yew? c qama bah.. adik c bed.. :) peace!

  4. ed yidrusz says:
    December 12, 2008 at 3:12 PM

    hepi besday win..
    tu kaler pink tu siapa yg pilih..??
    si Itak ka atau ko..??
    ekekkekke...

  5. we~win says:
    December 12, 2008 at 8:37 PM

    ha!!!aku la yg pilih...!!

Related Posts with Thumbnails