KL : Episode 7 = BANTING-LCCT-TAWAU(23/12/2008)


(kt lcct..)


(gmbr kenaNgan!!!kt BANTING..)


(gadis2...kt LCCT mcD)

bgn jak dari tidur td trus teringat wah ari ni ari last la vacation ktaorg....sedih nya..cepat sungguh masa berlalu...

bangun jak pagi2 trus bersiap-siap,mandi dan kemas beg...perancangan ari ni nak kena g lcct awal di sebabkan flight ktaorg jam 2.55pm...memandangkan van tu kecik x tak boleh muatkan kami yg ramai ni dgn beg2 sekali yg boleh tahan byk jugak..so terpaksa la pegi dua trip..

pas mandi kami pun semua makan sebelum bertolak g lcct pukul 10am..smpi lebih kurng pukul 11am la camtu..so apa2 pun..ambik la troley untuk mengangkut beg2,brg2 yg banyak itew..dalam 5 troley jugak la yang di guna...wawawawawawawa.......so tunggu punya tunggu tuk kump 2 smpi,kmi pun makan la dulu kt mcD..huhuhuhu..tp makan eskrim je..hahahahahaah..smbil tu blh la online jap..kt sini ada wifi tau...

so,kump ke-2 pun smpi jam 12pm kt lcct...kmi pon semua bergerak seiringan ke check-in kaunter..timbang-punya-timbang la barang tu..alahai!!!talebih la...terlebih muatan...kena la bayar...huhuhu//naseb tak banyak...

pas tu semua pun bergerak ke departure hall,sementara menunggu flight ktaorg jam 2.55pm....apa lg,kmi pun menyerang la kedai berdekatan dan memborong coklat & roti...kali ni,kmi ada pas express boarding jugak tp taklah jadi kes mcm di TAWAU ari tu..huhuhuhu...

dalam flight tu apa lagik..TIDUR la aktiviti utama....!!!!hahahahahaaha...smpi TAWAU lebih kurang pukul 5.30pm..hujan la plak...abes la basah beg2 tu..naseb x lebat!!!!

penat jugak vacation selama seminggu ni...apa2 pun..harap2 ada lg peluang mcm ni dapat g ramai2...sronok gilak!!!!

(P/S : bru skrg sempat nak up-date..hihihi)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "KL : Episode 7 = BANTING-LCCT-TAWAU(23/12/2008)"

  1. W@n+2 says:
    December 26, 2008 at 10:11 AM

    Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger yang pakai spect kah...ooo dah berapa lama tinggal di Banting.

  2. we~win says:
    December 26, 2008 at 2:43 PM

    hahahahahaha..dia la tu...artis sensasi...1 hari jak kmi sana,...

Related Posts with Thumbnails