Ada Apa dengan WEEKEND???


yohaaaaaaaa..... weekend is here.. i mean Saturday is here...

ermm... hari ni dah list dah benda nak buat... first ting in the morning,mcm biasalah kemas2 rumah a.k.a spring-cleaning... bangun pun awal gila.. pukul 5:30am..abes smbhyg subuh tu plan mmg nak tido balek..last2, hari ni kena pegi skola adik aku sbb ada smbutan Maulidur Rasul.. since my mom & dad couldn't make it, so aku ni ala2 wakil la gitu.. lagipun nak tgk adik aku perform..


[ itu dia... ]

so, gerak gi skola adik aku pukul 10:30am [ haruz la outfit baju melayu,,baju jer ok!! ]..... tgk persembahan, ada kuiz.. bla..bla... tiba la masa adik aku perform ala2 nasyid + kompang skali.. apa2 pun, smbutan Maulidur Rasul mmg x seberapa nak meriah,nampaknya byk parents yg x sokong a.k.a x datang for this event...


[ muka sengal ]

habis jak event tu lebih kurang pukul 11:30am, huhuhu , tetiba jak hujan lebat.. so ktaorg pun bergegas balik rumah, tukar baju n ten turun town balik sbb kwn aku a.k.a ema minta temankan jenjalan, since she bring along her studnt, ko ktaorg pun berjalan bertiga dan g la makan KFC.. pas tu g beli brg2 runcit dan dorang pun balik, but unfortunately dorg kena tinggal bas mrsm..hiks.. kecian kat dorang..

jam 3:45pm pulak, ada perancangan lain, biasa la aku & niza ni mmg kaki wayang.. kmi plan nak tgk fast & furious jam 5:15pm.. before that, ktaorg round2 g Eastern Plaza, tujuan utama nak carik kat mana Ipod ada jual, dan sedihnya, tak ada pun. apa la....



[ EP.. yang x abes2 ngn promotion ]

pas tu tgk jam bru pukul 4:30am, ktaorg g pulak Grace Plaza ala2 meWINDOW shopping.. pas tu bru gerak g tgk wayang...

apa2 pun crita Fast & Furiious 4 ni sequel dari previous F&F.. filem ni mmg x mengecewakan dgn sound effect yg power, stunt yg agak mengerikan dan efek2 canggih yg di gunakan.. crita ni mmg x bosan kalau tgk.. wat saspen je byk.. hihihi..


[ bes giler .. ]

habes jek tgk crita ni dalam pukul 6:50pm kot, trus balik sbb hari dah gelap..


[ will watch this movie soon... ]


P.S : sapa lah terkeluar agaknya konsert AF malam ni??? huhuhu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "Ada Apa dengan WEEKEND???"

  1. rizz says:
    April 5, 2009 at 12:33 AM

    smart je winn berbaju mlyu tu hehee

  2. we~win says:
    April 5, 2009 at 6:50 AM

    hehehehe..ye ke??

    masa rizz sms tu, win bru balik dr smbutan maulidurrasul la tu.. trus je serbu mkn kt kfc..

  3. Nur Ema says:
    April 5, 2009 at 11:25 AM

    aduuii... sentap btl la part2 d tggl kn bas tu.. huh

  4. we~win says:
    April 5, 2009 at 2:03 PM

    sentap u'ols!!!!!!

Related Posts with Thumbnails