PC Fair Day 2


[ 11042009 - Saturday ]


Hari ni gi lagi PC Fair.. katanya banyak barng baru yang di pamerkan.. so, disebabkan Niza kerja ari ni, aku g ngan ema seawal kul 11am.. buka jek PC Fair tu trus kami masuk.. ingatkan time ni x ramai sgt org.. rupa-rupanya, ramai la pulak org..sesak giler dr kemarin..

So, pusing2 PC Fair tu, aku dah 'aim' nak beli sumthing.. actlly, dari kemaren lagi aku aim gadget ni dan tunggu my dad dtg PC Fair.. hahaha.. pas tu di sebbkan traffik yang melampaunya sesak, agak lama gak la kami tunggu my dad to come.. huhuhu.. dalam jam 11:30am camtu bru la dia sampai..

Trus kmi semua g booth Apple dan trus la beli Ipod Touch tu.. hihihi.. pas beli tu kmi berpisah, my dad pegi keja n then aku ngn ema g pos ofis, nak byr ptptn la katanya... dlm hujan2 renyai tu kmi redah jugak.. huhuhuhu..



[ my own .. one of my 'wishlist' ni.. ]


[ pos ofis ]

Smpi jak kat pos ofis trus byr ptptn dan pegi makan...ermm.. masa kat KFC tu jumpa plak cikgu time skolah2 dulu.. berkongsi2 cerita la kmi... hihihi..


[ pas makan ni.. ]


[ fresh market ]

Pas makan, ktaorg g Guardian and then g beli brg dapur kat Fresh Market,Servay... hihihihi.. ha.. jam 3:30pm tu ktaorg gi hantar brg dapur kat kakak ema, dan Niza amik ktaorg kat situ dan apa lagi.. pegi balik lagi kat Pc Fair.. mana la tau kan ada "harga runtuh"... masa ni sempat gak la beli laptop skin..


[ ema.. kecewa x dapat laptop skin yg di idam2 kan.. ]


[ laptop skin aku ]

o ya, nak jugak ni bgtau sapa yg kuar konsert AF semalam, SIDI yg terkeluar mengikut jejak langkah Adila, Obri, Rini, Rubisa dan Zizi..


[ sudah di jangka.. ]



P.S : nak pegi PC Fair lagi ka???

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

11 Response to "PC Fair Day 2"

  1. Adry says:
    April 12, 2009 at 9:15 AM

    Kau beli i pod touch!!! damn your a lucky guy...


    Adry @ http://www.adrysabry.com

  2. ria ba.. says:
    April 12, 2009 at 9:21 AM

    eh win getek! mn aku pnya lptp skin..bkn ka aku sda book awal2 sm ko carikan utk ko..ni yang kin panas....bg ko pergi blik ngn si cembng...find smthg special for me...if nah,i will kill u .

  3. we~win says:
    April 12, 2009 at 9:22 AM

    adry : yeah i know.. *flattering*.. a million thanks to my dad...

  4. we~win says:
    April 12, 2009 at 9:26 AM

    ria : nggur... lek ko ba.. ari ni pi la kmi ngn c niza,kalau ndak pun ngn c itak.. bilang ari ni jualan lelong.. aku pun mau carik cooler pad+mouse ni..kemaren aku tgk punya la mahal.. harap2 today the price will gooo dowwwnnn...

  5. sweet-girlicious says:
    April 12, 2009 at 11:02 AM

    waaaaaaa lamanya x nampak si emma..kirim salam.sama dia..wah semangat juga ko ni hari2 p pc fair..hhehhehe...wa...berapa la tu I pod murah ka??ehhe

  6. we~win says:
    April 12, 2009 at 11:17 AM

    fion : biasa la dia kan jadi cigu di mrsm twu sda.. so weekend jak la dia balik rumah...ipod tu? mau dkt seribu jugak la.. hehehe.. adikmu jugak tu yg rekomen kan.. hehehehe

  7. Nur Ema says:
    April 12, 2009 at 12:02 PM

    aku x dpt laptop skin 2 pn sbb ko la win...!!! huh...
    bru 2 kn, mcm syg plak ku mo pasang yg ku bli 2 d laptop... baik ku bt perhiasan jak kn.. ^_^

  8. we~win says:
    April 12, 2009 at 8:11 PM

    ema : ya ampun.. apa la ko ni...

  9. rizz says:
    April 13, 2009 at 9:37 AM

    ahh winn best nya i phone!!! warghh jeles haha..jejalan saje yer hehe btw yeye cd kua ahaks

  10. ria ba.. says:
    April 13, 2009 at 1:14 PM

    iya lek sda aku.ko nda tgk kah lptp ku byk calar2 sda.jeleknya sda..mau jak aku beli apple x lama.ehehhee!*berangan*...eh si emma jd cikgu sda.di mn? mrsm.alhamdulillah..ba apa lg spen la kami dua ni yang masi blm da kerja..cikgu sandaran ka? or full time teacher.

  11. we~win says:
    April 13, 2009 at 2:00 PM

    rizz : Ipod touch la, bukan iphone.. hihihi...

    ria : a'ah.. nnt ko balik cni kta suruh dia belanja.. dia fulltime teacher dah tu..

Related Posts with Thumbnails