KK Part 2..


[ Motif posing depan bilek??? ]


Hari ni ari ke-2 aku di kk... bangun pagi2 jak jam 8:00am, ingat mau mandi, tp sejuk pulak di bilik ni...huahuahua.. smbung tido balik.. hahahahaha...

Jam 10:00am bru gi mandi pastu gi sarapan kt Wisma Merdeka.. hihihi.. pagi2 tu kawan aku,Sairul dtg and then ktaorg together2 gi breakfast a.k.a lunch kt KFC.. huahuahua...



[ 1B ]

Pas tu, ktaorg lepak kat hotel smpi la ada org fetch us up, tp Sairul balik g pejabat jap sbb ada kerja.. so aku & my youngest bro gi One Borneo, jalan2 dulu.. huhuhu.. sebelum g One Borneo tu ktaorg gi Jakel Silk House kt AlamMesra... rasanya outlet ni bru buka kot.. kat sini harus lah berbelanja sakan segala kain.. kt sini plak tiba2 terjumpa ex-classmate kat skolah dulu.. wah~~~!!!! dalam 6 tahun gak la bru jumpa... byk perubahan la katakan...



[ Budak kecik sesat dalam 'Jakel'.. hahahahahaha ]


[ My long-lost-fren, Mimie Hazrina Kamisin..(harus ka mention full-name...hahahahaha) ]

Dalam jam 2:10pm bru la ktaorg grak gi One Borneo.. kt sini nak cari sweater 'Chelsea a.k.a Jersey' tuk adik aku.. last2 x jumpa.. so ktaorg pun gerak gi makan dulu kat Karamunsing and then bru g Centre Point carik jersey tu, nasib jumpa.. aku pun harus la bershopping ria kat CP, so 'terbeli' la sweater 'Nike' itu.. hiks...

Jam 4pm ktaorg balik hotel dan jumpa Sairul kt CP and then balik sama2... rehat2 jap..tido-tido...minum-minum... hehehehe..

Pas jek solat Maghrib, trus tanpa membuang masa, aku,Sairul,adik aku ngn tunang kakak aku trus gi One Borneo balik sbb aku nak shopping la pulak.. ktaorg gerak pukul 7:10am smpi dalam jam 8am gak la.. sbb sesak.huhuhuhu...



[ Aku & Sairul ]

First thing ktaorg makan dulu smbil tgu kwn aku yang sorang lagi datang iaitu,Oyen..hihihihi, n then baru la mulakan pencarian brg yg nak di beli... punya la masuk kedai ke kedai and find nothing attractive until masuk Quiksilver punya outlet.. kt sini ada beli baju sehelai dua.. mak aih...t'shirt punya mahal..~~!!


[ Ngan Oyen lak. ]

Erm.. dari Quiksilver masuk plak outlet "Nike", pertama nak masuk tgk2 kasut jek,last2 terbeli la satu sweater yg nampak cantik sgt. huhuhu.. tgk harga pun 'boleh-tahan'... mahu tak mahu aku beli jek, nnt xda la plak, sbb tinggal satu jek... muahahahahahaha~~..


[ Loveeeeeeeeeee thisssssss~~~~!!! ]

Sedar tak sedar.. alahai... jam 10am dah.. so ktaorg pun gerak balik.. first antar kwn aku,Sairul gi Politeknik and then antar kwn aku,Oyen kat Alamesra...~~


[ Hasil nya~~~~ ]



P.S : Syok weh ari ni.. walaupun dompet hampir nak kering... hahahahahahaha~~~.... lagipun hari ni x jadi nak gi tgk wayang.. masa TERHAD sgt~~~!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "KK Part 2.."

  1. rizz says:
    April 17, 2009 at 12:37 AM

    heheh sopink2 waghhh bestt..eh ade pohon sakura disitu muahhaah

  2. we~win says:
    April 17, 2009 at 1:02 AM

    rizz : ha'ah rizz, tiba2 jek ada pokok sakura kt situ.. so harus la pokok itu menjadi subjek dalam photoshoot..huhuhuhu

  3. sweet-girlicious says:
    April 17, 2009 at 10:47 AM

    jan ba bikin jeles!!!uh uhhhhhhhhh....untuk aku teda ka?wakkak

  4. we~win says:
    April 17, 2009 at 5:34 PM

    fion : wakakakakaka.. tu la fion.. aku shopping smpi telupa sama ko ba.... huhuhuhu

Related Posts with Thumbnails