KK PART 1


Hello.. hello.. hello kepada semua pembaca 'Dan Sebenarnya'.. ehehehehe..

yeay~~ hari ni aku bejalan lagik.. kali ni gi KK pula.. dalam jangkaan 3 hari gak la aku akan ada di kk ni..

First thing pagi2 aku dah re-packing barang2, kemas2 pas tu mandi n then gerak gi airport dalam pukul 7:20am.. flight ktaorg jam 8:30am.. actlly, my parents and my youngest brother ikut gak... so, smpi kt airport tu dalam kul 7:40am trus check- in dan masuk departure hall..



[ Hahahaha~~ tolak beg itu...tolak~~~~!!! ]


[ Bru smpi KKIA ]

Sampai KK dlm pukul 9:15am.. kat KKIA ni, kwn bapa aku yg jemput dan trus ktaorg suma gi late-breakfast gitu... pas makan suma, g check-in plak kt hotel.. ktaorg stay hyatt regency sebelah jek ngn Wisma Merdeka.. abis jek letak brg2 suma, ktaorg gi plak Wisma Merdeka jalan2, pas tu adalah beli brg sket..


[ Mainan saja... hahahahaha ]

Pas puas2 jalan dah, rasa mengantuk la pulak, so ktaorg gi balik hotel n tido..


[ 7th Floor ]

Malam plak ktaorg gi 1B a.k.a One Borneo gi jenjalan.. rancang nak shopping mulanya, tp disebabkan ktaorg pun smpi lewat kat situ, dalam lebih kurang pukul 8:00pm, so nak hopping tu mmg x sempat.. so detect dulu la outlet2 atau butik2 mana yg nak di serang esok.. hahahahahahahaha..



[ Kedai buku yang best~~~~ ]


[ Nak beli comforter katanya... hehehehe ]


[ Kat 'SOUTH ATRIUM' 1B ]

Pas antar kawan aku balik politeknik, aku & abg iskandar balik hotel, in the meantime my mom & kak mimi dah pun smpi kt hotel rupanya.. huhuhu.. penat gila ari ni~~~~~!!!



[ Mcm BEST jek kan??? saspen.. ]


P.S : tapi BEST plak walaupon penat.. esok rancang nak gi tgk wayang tajuk "COMING SOON".. citer seram katanya....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "KK PART 1"

  1. sweet-girlicious says:
    April 16, 2009 at 8:30 AM

    waaa...u went to kk just to shopping!!!punya besttttttttt!!!wakakka...stay hotel hyatt lagi tu geng...waaaaaaaaaa syokkkk nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  2. we~win says:
    April 16, 2009 at 8:54 AM

    fion : hahahaha.. bukannya apa,di twu tu xda tmpt best oh shopping kan? bagus pi 1B, even though teda sale[kecewa ni..hahahhahaha], tetap jugak mau beli.. eh, bukan ko di kk ka?

  3. rizz says:
    April 16, 2009 at 10:22 AM

    wah2 hehehhe bestnya die jejalan jeless ekekee btw cntik bju belang2 tu win

  4. we~win says:
    April 16, 2009 at 10:54 AM

    rizz : mekaseh....

Related Posts with Thumbnails