KK Final Part


Hari ni ktaorg balik Tawau dah.. flight ktaorg pukul 1:15pm.. so ktaorg sebelum gerak g airport, g makan dulu dalam jam 10:30am kat Wisma Merdeka memandangkan tu jek paling dkt ngn hotel..



[ snap kt kedai spek ]

So, pas tu balik hotel kemas brg dan check-out trus gi airport... sampai kt airport jek dalam jam 12:40pm trus g amik boarding-pass n then go to Departure Hall.. masa time tu ada polis escort ktaorg... huhuhuhu...





[ tgu boarding... ]


[ Gate A3 KKIA ]

Overall, selama 3hari kat KK ni, mmg best sbb byk masa yg di habiskan berjalan2 ngn shopping eventhough seriously i'm lacked of sleeping.. huahuahua.. memang penat.. so masa dalam flight tu tido jek aku smpi x sedar landing dah kt Tawau...



Ktaorg smpi Tawau pukul 1:58pm.. yeay~~



[ smpi TAWAU dah~~~ ]



P.S : see ya in another vacation soon...~~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "KK Final Part"

  1. rizz says:
    April 17, 2009 at 7:33 PM

    wah2 bestnya vacation winn hehe jeleshh nk joinn gak hihii

  2. we~win says:
    April 17, 2009 at 9:34 PM

    rizz : ye..ye... pas ni ada lagik... tp ntah-jadi-ntah-tidak.. tgu & lihat ok...

  3. Niza says:
    April 18, 2009 at 8:44 AM

    wah...sampai d escort lg sama pulis. napa tu win? special service ka?

  4. we~win says:
    April 18, 2009 at 10:43 AM

    niza : kali la tu.. smpi2 jak kmi di epot trus ada polis tunggu, nda payah lg kmi check in trus di kasi boarding pas.. huhuhu.. bes2... di kasi priority lg kmi..

Related Posts with Thumbnails