PC Fair Day 1


[ Banner kt depan Dewan Msyrkt, Tawau ]

Hai..hai.. ni bru balik dari PC Fair by PIKOM ni.. uish... penat.. tp sempat lagik nak update blog ni...

Td aku & Niza gerak g PC Fair jam 2pm, dia amik aku kt rumah.. so first tu ktaorg nak gi satu kedai authorised seller tuk Apple punya produk, so ktaorg pun g sana dulu, last2 tgk kedai tu tutup.. ingatkan tutup sbb public holiday rupanya join PC Fair.. hiks.. lagi la senang kerja ktaorg...

Smpi jek kt Dewan Masyarakat Tawau, alamak!! masalah nak carik parking.. ramai giler org.. parking apa lagi, susah la nak dapat.. pusing punya pusing.. akhirnya dapat gak parking..hehehe...

Masuk kt Dewan tu..fuiyoh!!! ramai nya org.. macam lautan manusia la gamaknya!! hehehehe.. first tu ktaorg tgk booth ke booth yang lain smpi la kat booth Apple.. tgk la produk2 baru dia... mantap!!!



[ x ble bergerak dah ni~~ ]


[ Sesak ]

Pas tu niza plak nak carik MP5.. dia nak beli satu.. so dapat la MP5 itu, dan yg menyedihkan MP5 tu tgal 3 jek.. so takut abis..ktaorg pun kuar kejap gi CIMB, dahlah CIMB tu kat ujung2 bandar.. hahahaha.. demi nak beli MP5 tu.....~~!!


[ MP5 yang di beli~~~!! ]

Abis jek dari ambik duit trus g beli, nasib la masih ada lagi.. ktaorg pun putar2 lagi kat PC Fair tu, last2 tgk ada pulak MP5 murah lagi!! bengang giler niza.. hehehe.. tp xpa lah, sbb ada percuma speaker kan... kehkehkeh~~~

Habis jek pusing satu PC fair tu, ktaorg decide nak keluar.. penat + panas kt dalam tu.. huhuhuhu.. ada air-cond pun tp x rasa sgt...

Keluar jak ktaorg menuju ke KFC.. ala2 minum petang sbb dah jam 4:15pm dah.. rest2 kejap dalam KFC tu smbil makan2..[ makanan ringan jek].. abes tu ktaorg g Guardian + Watson pas tu carik beg... nak beli lagi katanya...



[ KFC.. ]


[ Niza @ Watson ]

BALIKKKK!!!!!!!!!!!!!






P.S : esok nak pegi lagik.. sbb byk brg yg nak di pamerkan esok.. huhuhu..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "PC Fair Day 1"

  1. sweet-girlicious says:
    April 10, 2009 at 9:13 PM

    hahah biasala tawau kan..kalau ada jak yang baru..satu tawau pigi sampai jem..hahaa...sakai2 ba juga org tawau ni..ekkek..aku pun tawau..tapi aku x sakai la..wkakak..jadi apa2 yang menarik?murah2 ka??

  2. we~win says:
    April 10, 2009 at 10:10 PM

    lol...

    ermm.. murah tu x jugak la.. tp kalau buat begini ni ok jugak.. sbb byk pilihan kalo mau beli brg..

    menarik?? aku rasa booth apple paling menarik.. haaha~~!!

  3. rizz says:
    April 13, 2009 at 9:40 AM

    rmainya win..sama la mcm kat klcc tuh huu

Related Posts with Thumbnails